Welkom

Nationaal Fruitpark Ochten


Nationaal Fruitpark Ochten

Centraal gelegen in Rivierenland vindt u een plek onder de bomen waar mensen kunnen vertoeven, een echte boomgaard kunnen ervaren en tegelijk iets kunnen leren over de geschiedenis, de toepassing en het onderhoud van het (hoogstam)fruit.

Nationaal Fruitpark Ochten.

Een park waar u de identiteit van de Betuwe nog kunt ervaren en beleven onder het genot van een bezoekje aan het terras, tijdens een bijeenkomst of in combinatie met één van de activiteiten van het park.

Nieuw is onze midgetgolfbaan welke is aangelegd door het hele park. Zo ontdekt u op een ontspannen en sportieve wijze het park en alles wat dit te bieden heeft. Met het fruitpark proberen wij het genoeglijke met het educatieve te combineren in echte “beleef fruittuin”

Vergaderen in de Betuwe?

Waar kunt u nu beter en mooier vergaderen dan bij het NationaalFruitpark in Ochten.In onze moderne accommodatie, voorzien van alle faciliteiten, zijn rust en ontspanning kenmerkend.
Klik op  deze link voor de mogelijkheden: Vergaderen

Tip:

Boek eens een rondleiding en wordt op enthousiaste wijze bekend gemaakt met het park, de streek, het fruit en nog veel meer.

Rondleidingen worden door Floor Peters (oprichter) persoonlijk gegevenen alleen op afspraak. Een bezoek met rondleiding duurt totaal ca. 2 uur en is incl. een kopje koffie of thee. Tijdens de rondleiding wordt u op enthousiaste wijze geïnformeerd over o.a.

  • Uitleg opzet van het park en de doelstelling.
  • Algemene zaken over de regio.
  • Wetenswaardigheden over fruit.
  • Tips voor een betere verzorging van uw bomen en planten.
  • Worden uw ‘groen’ vragen zo goed mogelijk beantwoord.
  • En nog veel meer!

Dit gezellige uitje kost € 7,50 per persoon en kan vanaf 10 personen. Evt. aangevuld met verse appelflap of gebak  € 2,25 extra.

 

Prijzen zijn incl. BTW